Verkoop 2024

Online producten kopen.Opening en verkoop seizoen 2024

Op woensdag 24 april 2024 opent zwembad Lobeke om 13.30 haar deuren voor het nieuwe zwemseizoen. U kunt uw abonnementen, zwemleskaarten, 10-badenkaarten en losse kaartjes via de website bestellen. De start van deze online verkoop is op maandag 1 april. Abonnementen en (zwem)kaarten kunnen ook aan de kassa van het zwembad worden gekocht, dat kan op vrijdag 19 april, maandag 22 april en dinsdag 23 april van 09.00 – 16.00 uur.Gratis zwemmen voor kinderen t/m 12 jaar.

Ben je 12 jaar of jonger en woon je in één van de negen kernen van de gemeente Lopik? Dan kun je dit jaar gratis zwemmen! Met het jeugdabonnement mogen kinderen die op 24 april 2024 (peildatum) 12 jaar of jonger zijn, het hele seizoen gratis komen zwemmen in zwembad Lobeke. Dit jaar komen ook kinderen die niet in de gemeente Lopik wonen, maar wel in de gemeente Lopik naar school gaan in aanmerking voor het gratis zwemmen.


Maak een afspraak voor leeftijd- en woonplaatscheck!


Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is op het gemeentehuis bij Burgerzaken een check te laten doen op je leeftijd en woonplaats.

Maak hiervoor een afspraak via onze website.  (Lees hier hoe dat werkt.)


Op woensdag 20 maart en woensdag 27 maart a.s. van 13.00 – 20.00 uur is Burgerzaken speciaal geopend voor de leeftijd- en woonplaatscheck. Kom zoveel mogelijk op één van deze dagen naar het gemeentehuis. Lukt het echt niet, dan kun je natuurlijk ook op een andere dag een afspraak maken via onze website.


Voor de leeftijd- en woonplaatscheck heb je nodig:

  • Kom je zelf naar de afspraak, neem dan je eigen geldig legitimatiebewijs mee (identiteitskaart of paspoort)
  • Komt een ouder/verzorger naar de afspraak (dat kan met of zonder kind(eren), dan neemt deze zijn of haar een eigen geldig legitimatiebewijs mee (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Deze ouder/verzorger kan voor meerdere kinderen een voucher voor het jeugdabonnement aanvragen.

Voor de kinderen die niet in de gemeente Lopik wonen maar wel hier naar school gaan volgt verdere informatie.

Vervolgens het jeugdabonnement aanvragen


Nadat je de leeftijd- en woonplaatscheck hebt gedaan, ontvang je voor de start van de online verkoop een vouchercode via de e-mail (vanaf 1 april 2024) . Met deze kun je het gratis jeugdabonnement aanvragen via deze link.


Online bestellen en afrekenen van abonnementen en overige producten

Stichting Vrienden van Lobeke heeft gewerkt aan de digitalisering van de website en het kassasysteem. Er is in 2023 een applicatie aangeschaft waarmee digitaal abonnementen, zwemleskaarten, 10 baden kaarten en losse kaartjes gekocht kunnen worden en afgerekend. Hiermee is gewerkt aan de klantvriendelijkheid en veiligheid. Naast het online aankopen van kaartjes en abonnementen blijft het ook mogelijk om fysiek bij de kassa van het zwembad abonnementen en kaartjes te kopen. 


Vanaf maandag 1 april 2024  kunt u online abonnementen, zwemleskaarten, 10-badenkaarten en losse kaartjes bestellen. Zorg ervoor dat u alle persoonsgegevens en een digitale foto bij de hand heeft als u een bestelling gaat doen. De betaling gaat via iDeal. 


  •  U kunt abonnementen en/of zwemleskaarten online bestellen. Heeft u nog geen fysiek pasje dan kunt deze tijdens de verkoopdagen op vrijdag 19 april, maandag 22 april en dinsdag 23 april tussen 09.00 en 16.00 uur ophalen bij het zwembad. 
  • Bestelt u online 10-badenkaarten en losse kaartjes dan ontvangt u een e-mail met daarin een QR-code. Deze QR-code is uw toegangsbewijs.

De pas is voorzien van een chip zodat de pas meerdere jaren gebruikt kan worden. Bewaar uw pas goed, want deze kunt u namelijk volgend jaar weer gebruiken. Waardeer de pas dan eenvoudig via de website weer op!  Raak de pas niet kwijt en/of maak er geen gaten in (dit maakt de pas onbruikbaar). Aan een vervangende pas zijn nl. kosten verbonden. (Zie tarieven). Zonde van uw geld en het milieu!


Fysiek pasje met RF-id chip Fysiek pasje met RF-id chip

Handleiding voor online aankoop van abonnementen en zwemleskaarten

Heeft u al een account? Log dan in op:  https://aanmelden.zwembadlopik.nl/#/login en bestel onder uw account en gezinsleden de nieuwe producten.

Heeft u nog geen account? Volg dan onderstaande stappen.

Stap 1

Ga naar https://aanmelden.zwembadlopik.nl/

 Stap 2

Klik op de knop abonnementen.

Stap 3

Hier kunt u een keuze maken uit een jeugdabonnement of een volwassenabonnement. Klik vervolgens op bestellen.

Stap 4

Vul bij accountgegevens uw e-mailadres in en klik op doorgaan. Let op! Zorg dat u uw e-mailadres juist invult. Alle berichtgeving vindt plaats via het e-mailadres dat u hier invult.

Bevestig uw e-mailadres en klik weer op doorgaan.

Vul nu uw adresgegevens in en klik op doorgaan.

Stap 5

Klik op het + teken en vul hier uw persoonsgegevens in.

Bij het telefoonnummer bij noodgevallen vult u als ouder/verzorger uw telefoonnummer in zodat we u bij een specifieke situatie direct kunnen bereiken.

Bij pasfoto kunt u kiezen uit 2 opties:

Bij de 1e optie (maak een pasfoto) maakt u direct vanaf uw computer, telefoon of tablet een foto. Let hierbij wel op dat u een lichte of donkere achtergrond gebruikt.

Bij de 2e optie (upload foto) uploadt u een duidelijke pasfoto die u eerst digitaal heeft opgeslagen.

Nadat de pasfoto wordt getoond, klikt u op opslaan.

Klik vervolgens op doorgaan.

 

Let op: Als u uw kind wilt opgeven voor zwemles kunt u dit nu aanvinken. U klikt het gewenste zwemdiploma aan en klikt vervolgens op doorgaan.

Stap 6

U bent nu op de pagina: Overzicht van je bestelling. Hier kunt u uw abonnement of andere product betalen via iDEAL of via de vouchercode voor het gratis jeugdabonnement voor kinderen t/m 12 jaar die in de gemeente Lopik wonen.

Na betaling of invullen van de vouchercode drukt u op afronden.

U ontvangt een e-mailbericht met daarin informatie over het door u aangeschafte product.


Mocht u problemen ondervinden met het aanschaffen van digitale producten.
Neem contact op met zwembad@lopik.nl of vul het contactformulier in op deze site.