Horecapunt De Smulhut geopend!

Voordat het zwembad op donderdag 28 april officieel werd geopend, opende kinderburgemeester Lotte Roodenburg ook de ‘Smulhut’. De ‘Smulhut’ is een horecapunt voor de lekkere trek na het zwemmen en wordt gerund door vrijwilligers van de Stichting Vrienden van Lobeke. De opbrengst komt ten goede van de stichting.

Wil je weten wat er in de Smulhut te koop is? Kijk dan snel hier.


Opening Smulhut

Foto's Gemeente Lopik

Op de foto staan: Pieter Buijs, Jimmy van Hoorn, Larissa Verweij, Peter Schep, Rob Verheul, Rogier Schouten, Ingrid v/d Hek, Dieny Scheffer en Ilse Bergstra. Op de foto ontbreken Hanneke v/d Velde en Edwin Bergstra’.Gezocht vrijwilligers voor ons Horecapunt!

29-3-2022

Dankzij de inzet van de inwoners van Lopik is het vorig jaar gelukt om Zwembad Lobeke open te houden. Nu de Stichting Vrienden van Zwembad Lobeke is opgericht hebben wij de doelstellingen vastgelegd in een overeenkomst met gemeente Lopik. Wij hebben ons o.a. verbonden aan het uitvoeren van een aantal taken waardoor het zwembadpersoneel wordt ontlast en deze uren kunnen worden ingezet aan lesgeven en toezicht.


En nu hebben we jullie hulp weer nodig. En dan met name voor ons super mooie nieuwe HORECA punt. Als we de horeca open willen hebben tijdens het seizoen hebben we jullie nodig!!!


DUS ZET JE IN en meld je aan voor de vrijwilligerspool van de horeca.

Want hoe groter de pool, hoe beter!!!   (want dan ben je ook niet iedere week aan de beurt maar hooguit 1x per maand, tenzij je vaker wilt en kunt natuurlijk)
(geef je telefoonnummer door op 06-48715772 of mail naar horeca@lobeke.nl  en wij zullen contact met je opnemen)
Zonder jullie hulp kunnen wij onze plannen niet waarmaken!!!