Zwembad Lobeke

Zwembad Lobeke is een begrip in de gemeente Lopik. Het openluchtzwembad beschikt over onder meer een 25 meter bad met glijbaan, kinderbadje en instructiebad.


Online producten kopen.Opening zwemseizoen 2024 woensdag 24 april 13:30 uur.

LET OP: OP JE ZWEMPAS VAN VORIG JAAR VOEG JE HET ABONNEMENT VAN DIT JAAR TOE.
DIT KAN OOK VOOR ZWEMLESSEN. DIT DOE JE IN DE ONLINE OMGEVING VAN JOUW ACCOUNT.
KLIK DAARVOOR HIER.(VOOR)VERKOOP start 1 april 2024

PRIJZEN

OPENINGSTIJDEN


DIRECT ONLINE PRODUCTEN AANSCHAFFEN

Maatschappelijke waarde belangrijk

Stichting Vrienden van Lobeke vindt naast aandacht voor zakelijke exploitatie, meer aandacht voor ‘maatschappelijke exploitatie’ belangrijk. Daarom worden taken binnen het zwembad anders ingedeeld. Hiervoor is samenwerking gezocht met WerkwIJss en het Lokaal werkteam en zijn er mogelijkheden ontstaan voor inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt.


Het zwembad wordt door de week voortaan schoongemaakt door medewerkers van WerkwIJss. De schoonmaakwerkzaamheden vinden elke werkdag plaats tussen 06.30 en 08.30 uur en op maandag en dinsdag ook tussen 12.00 en 13.00 uur. In het weekend verzorgt het zwembadpersoneel de schoonmaak zelf.


Voor kassawerkzaamheden is een zogenaamde werkervaringsplaats gestart. Op die manier kunnen inwoners van Lopik en IJsselstein met behoud van uitkering ervaring op doen, wennen aan structuur en eventueel aanvullend een cursus volgen. Medewerkers worden begeleid met als doel door te kunnen stromen naar regulier betaald werk.

 

Help jij ons om de Smulhut dagelijks geopend te houden?

GEZOCHT VRIJWILLIGERS HORECAPUNT DE SMULHUT
De Smulhut is pas vorig jaar geopend en nu al niet meer weg te denken uit het zwembad. 

 De zwembadgasten hebben enthousiast gebruik gemaakt van ons nieuwe horecapunt.
Een lekker kopje koffie, een knapperige tosti of een verfrissend ijsje geserveerd met een glimlach van onze vrijwilligers.
Lijk het jou leuk om ons een paar uur per maand te helpen in De Smulhut zodat we dit horecapunt dagelijks kunnen openen voor onze gasten?

Meld je dan aan! Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en dag(en) waarop je beschikbaar bent naar:

 horeca@zwembadlopik.nl
Alvast bedankt!Een greep uit de activiteiten van zwembad LobekeSportClub Lobeke

Zwembad Lobeke heeft diverse activiteiten zoals SportClub Lobeke. In sportclub Lobeke kom je in aanraking met meerdere zwemonderdelen zoals waterpoloën en snorkelen.
Ouder en kindzwemmen

Zaterdag tussen 11 en 12 is het zwembad gereserveerd voor ouder en kind zwemmen. Een uniek momentje waarin 1 ouder  en 1 kind samen kunnen oefenen voor een diploma of gewoon kunnen zwemmen.  Uniek dat je ook zonder diploma op dit moment in het diepe mag. 

Banenzwemmen

Banenzwemmen is er voor 18 plus op diverse dagen. Een gedeelte van het bad is dan ingedeeld voor banenzwemmen. Discozwemmen

Op een aantal vrijdagavonden is er discozwemmen voor jong en oud.. zwemmen met de leukste liedjes van dit moment !