Sponsor worden?

De stichting vrienden van Lobeke is altijd op zoek naar sponsoren om het zwembad open te houden voor jong en oud voor Lopik en omstreken.Zoals u wellicht dreigde een sluiting voor zwembad Lobeke. Met een aantal enthousiaste inwoners hebben we de Stichting Vrienden van Zwembad Lobeke opgericht met als doel: het open houden van het zwembad Lobeke. En dat is gelukt. En wat hebben we met elkaar al mooie resultaten geboekt!

Vanuit de gemeente hebben we de toezegging dat het zwembad de komende 4 jaar open blijft. (2022-2026). Dit geeft ons de ruimte om door te pakken. Zo hebben we, met inzet van vele vrijwilligers o.a. de nieuwe website www.zwembadlopik.nl gebouwd. Hierdoor kunnen we gemakkelijker en beter met onze bezoekers en relaties communiceren.
In het zwembad is inmiddels ook een nieuw horecapunt ingericht waar de bezoekers terecht kunnen voor onder andere een kopje koffie, ijsje en tosti.


Op verschillende vlakken kunnen we met de hulp van vrijwilligers het zwembad ondersteunen. Daarnaast hebben we uiteraard ook sponsoren nodig om deze plannen financieel te ondersteunen en zo te zorgen dat zwembad Lobeke een moderne en gezellige basisvoorziening blijft in het waterrijke Lopik voor haar inwoners en voor de regio.

Sponsorpakket A: Vriend van Lobeke

  • Reclame te zien op de website minimaal € 100,- per jaar


Sponsorpakket B: Grote vriend van Lobeke

  • Reclamebord (eenmalige kosten aanschaf €100,-)
  • Reclame te zien op de website € 150,- per jaar


Sponsorpakket C: Topfan van Lobeke

  • Reclamebord (eenmalige kosten aanschaf €100,-)
  • 10 Vrijkaarten
  • Reclame te zien op de website € 500,- per jaar


Sponsorpakket op maat

Uiteraard is het ook mogelijk om een sponsorpakket op maat te maken, helemaal  afgestemd op uw wensen. Neem contact met ons op wat de mogelijkheden zijn.Geïnteresseerd om sponsor te worden? Neem gerust contact met ons op.

Pieter Buijs
Penningmeester Stichting vrienden van Zwembad Lobeke
06 18803588
NL51 RABO0189060867
penningmeester@zwembadlopik.nl